Mój Catering z tytułem Kobiecej Marki Roku 2021!
Projekt MójCatering powstał 6 lat temu, w wyniku poszukiwań idealnej diety pudełkowej. Para aktywnych, młodych ludzi, postanowiła zmienić swoje ciało i zadbać o siebie. Niestety, większość zamawianych posiłków albo się powtarzała, albo nie była odpowiednio zbilansowana. Rozczarowani tym, co oferował rynek diet pudełkowych, postanowili sami stworzyć catering dietetyczny na miarę swoich potrzeb. Nie tylko zdrowy, idealnie dopasowany do indywidualnych preferencji, ale i smaczny tak, że z niecierpliwością czeka się na kolejny posiłek. Zgromadzono unikalny zespół specjalistów – wykwalifikowanych, służących pomocą dietetyków, technologów żywienia oraz kucharzy gotujących z pasją, dla których praca to kulinarne podróże do najróżniejszych zakątków świata. Wszystko po to, żeby nieustannie powiększająca się ogólnopolska „rodzina” MojegoCateringu nie martwiła się o zaopatrzenie w pełnowartościowe posiłki, a zyskała w prezencie czas, którego tak bardzo potrzebuje.
Rynek diet cateringowych w Polsce jest dziś jednym z najsilniejszych w Europie. Wzrost znaczenia zachowań prozdrowotnych zwłaszcza w okresie pandemii oraz zmiany w stylu życia Polaków sprawiły, że zainteresowanie pudełkami wciąż rośnie. Polacy cenią swój czas, są coraz bardziej wygodni i zaczęli zwracać uwagę na to, co jedzą. Klient ma coraz większą wiedzę, świadomość i wymagania, więc jest to biznes, któremu trzeba poświęcić się stuprocentowo. MójCatering potrafi sprostać temu wyzwaniu . Dostarczył już tysiące posiłków do domów oraz biur zadowolonych klientów w ponad 3 000 polskich miast. Z oferty MojegoCateringu korzystają dziś zarówno osoby ze świata fitness, jak i pracownicy firm oraz centrum handlowych. Posiłki dostarczane są prosto pod wskazany adres, przed samym świtem, aby zamawiający mógł cieszyć się pysznym, zdrowym jedzeniem od samego rana, a wolny od gotowania czas poświęcił na ulubione aktywności. Produkty MójCatering zostały docenione przez klientów, w 2019 roku marka otrzymała wyróżnienie – Złota Perła 2019 w branży FMCG.
Wszystkie diety powstałe w specjalistycznym zakładzie, oparte są na naturalnych, starannie wyselekcjonowanych produktach, dostarczanych przez sprawdzonych dostawców. Kontakt z odbiorcą i nieustanna dbałość o jego potrzeby jest priorytetem. Aby zapewnić klientowi maksymalny komfort, MójCatering uruchomił możliwość wymiany posiłków, panel zarządzania zamówieniem 24/7 – elastyczną zmianę diety, godziny i adresu dostawy, oraz możliwość subskrypcji, dzięki której klient nie musi pamiętać o potrzebie przedłużania zamówienia. MójCatering od początku swojego istnienia spełnia oczekiwania osób najbardziej wymagających – zanim cokolwiek trafi do oferty, zostaje przetestowane przez wykwalifikowany zespół profesjonalistów – dietetyków i szefów kuchni. Dzięki poznaniu różnych opinii, ma szansę na poznanie zdania innych osób, a także, w razie konieczności, wprowadzenia odpowiednich zmian. Nieustannie śledzone są nowe trendy żywieniowe, wśród których bryluje wegetarianizm, kulinarne, czy diety specjalistyczne uwzględniające alergie pokarmowe, dzięki czemu MójCatering poszerza ofertę o kolejne diety. Dziś jest to kilkanaście programów, od standardowej diety odchudzającej aż do najnowszej diety bulionowej. Dbając o zdrowie i czas całej rodziny, planuje wprowadzić nowatorską Dietę Junior. Na prośbę klientów wprowadzono ostatnio dietę premium, która cieszy się ogromną popularnością.
MójCatering jest zgodny z trendem eko – używa ekologicznych pojemników i szklanych słoiczków. W najbliższych miesiącach, jako jedyny producent i dostawca diety pudełkowej uruchomi możliwość odbioru od klientów zużytych opakowań na terenie Warszawy, a wkrótce na terenie całego kraju. Do końca 2022 roku MójCatering wprowadzi do oferty elementy edukacyjne.
Więcej na: https://mojcatering.com.pl/